Ko sonce obsije streho zajamemo energijo kar doma

Ko sonce obsije streho zajamemo energijo kar doma

Sončna elektrarna za lastno uporabo, zakaj pa ne? Ste že kdaj pomislili na to, da bi bili energetsko neodvisni, ko ste videli, kako so strehe prekrite s sočnimi paneli, ki lovijo sončne žarke? Energetsko neodvisnost dejansko lahko doseže vsak. Sončni žarki so nekaj izjemnega, so brezplačni in topli, polni neskončne in obnovljive  sončne energije, ki se shranjuje v akumulator ali pošilja v sistem in nas tako oskrbuje z lastno elektriko. Sončna elektrarna za lastno uporabo je vrhunska ideja za to, da prihranite na denarju, saj elektrike ne potrebujete kupovati drugje, imate jo kar doma in to brezplačno.

V podjetju EkoFrank d.o.o, imamo dolgoletne izkušnje na področju sončnih elektrarn in vam z vrhunsko usposobljenimi strokovnjaki svetujejo, kdaj se investicija v sončno elektrarno za lastno uporabo poplača, kako lahko sončno elektrarno postavite, jo vzdržujete in še marsikaj, kar vas bo gotovo zanimalo, preden se lotite tega samooskrbnega projekta.

Investicija v sončno elektrarno se  v trenutnih razmerah in s pomočjo subvencije EKOSKLADA  povrne v 7 do 8-mih letih, po tem času pa imate brezplačno električno energijo zase.  Če je streha dovolj velika, je cilj, da s sončno elektrarno pokrijete vse lastne potrebe po električni energiji. Kako to doseči pa vam  svetujemo v podjetju EkoFrank d.o.o. Sončna elektrarna za lastno uporabo se torej izplača, saj je njena življenjska doba lahko preko 30 let, kar za vas kot investitorja pomeni toliko časa energijske neodvisnosti in samooskrbnosti. Dobra novica je tudi to, da med tem časom ne boste odvisni od nihanja cen električne energije na trgu.

Sončna elektrarna za lastno uporabo ni posebej  zahteven projekt, postavljena je zelo hitro, običajno traja dan ali dva, da zakraljuje na  vaši strehi in se električna energija spelje v električno omrežje vaše hiše. S sončno elektrarno boste tako pokrili vse vaše potrebe po električni energiji v hiši, če pa imate toplotno črpalko, klimatsko napravo, električni avtomobil pa se boste tudi brezplačno ogrevali, hladili in vozili. Kako to storiti pa vam bomo svetovali v podjetju EkoFrank d.o.o.. Zato nas čimprej pokličite, da vam pripravimo vam prilagojeno rešitev in vam bomo tako na dolgi rok prihranili veliko denarja.