Zagotovite si svež zrak in zdravo okolje s prezračevalnim sistemom

Zagotovite si svež zrak in zdravo okolje s prezračevalnim sistemom

Centralni prezračevalni sistem je elegantna in zdrava rešitev za nov način gradenj, ki so usmerjene v tako energijsko varčnost, da stavbe dejansko preveč tesnijo in niso več zračne. To pomeni, da v takih stavbah ni dovolj dovoda svežega zraka, kar pa posledično povzroča nabiranje vlage, plesni, različne alergije, težko dihanje in obolenja na dihalih. Raziskave so pokazale, da se ljudje v takih prostorih počutijo slabo in da imajo pogoste glavobole. Centralni prezračevalni sistem dejansko vse te tegoba rešuje na inovativen, tih in neopazen način tako, da dovaja svež zrak v stanovanja in prostore ves čas.

Nekateri menijo, da je zrakotesnost novogradenj mogoče rešiti tako, da se pogosto zračijo prostori in da se odpirajo okna. To pa dejansko ni dobra rešitev. Poleti bi mogoče že še šlo, vendar večine ljudi preko dneva ni doma. Tudi ponoči, ko potrebujemo počitek, bi to bil pravi izziv. Kaj šele pozimi, ko bi vsa toplota ušla iz stanovanja oziroma stavbe in bi nam povzročila še celo dodatne stroške za ogrevanje. Centralni prezračevalni sistem rešuje vse te probleme.

 

Podjetje EkoFrank d.o.o, s svojo vrhunsko usposobljeno ekipo in dolgoletnimi izkušnjami s centralnimi prezračevalnimi sistemi zagotavlja  svojim strankam kakovostno in strokovno pomoč pri izbiri centralnih prezračevalnih sistemov ter montaži in vzdrževanju.  Vgradimo vam centralni prezračevalni sistem v bivalni prostor, ki bo pomagal pri dovajanju svežega zraka, zmanjševal bo različne pline in neprijetne vonjave, pomagal pri odpravi pršic, vlage, manj bo prahu in tudi toplota bo ostala v prostoru. Centralni prezračevalni sistem je zagotovo naložba, ki se izplača dolgoročno za zdravje družine ali zaposlenih, saj vpliva na bistveno izboljšanje bivalnih pogojev. V zračnih in čistih ter suhih in topih prostorih je mnogo lažje vzdrževati dobro počutje, imeli boste veliko energije in volje ter se počutili res vrhunsko. Ne odlašajte, pokličite strokovnjaka in se posvetujte čimprej, saj se vam bo življenje izboljšalo za več kot 100 %. Brez vode in hrane človek nekaj časa še zdrži, brez svežega zraka pa izjemno težko. Centralni prezračevalni sistem bo pri tem pomagal in v vaše prostore privedel svež zrak, ki ga vsako živo bitje potrebuje bolj kot kar koli drugega.